Søk om lån på nettet i dag, så kan du ha pengene på konto i morgen!

Har du planer om å kjøpe en bolig, en bil eller en båt? Eller planlegger du å endelig pusse opp kjellerstua? Da er du nok ute etter å søke lån og dette kan heldigvis gjøres enkelt og greit via et elektronisk søknadsskjema. Før du søker kan du ta i bruk en lånekalkulator for å finne ut hvor mye du kan forvente deg å måtte betale tilbake månedlig. Dette beløpet varierer fra bank til bank ettersom de alltid gir individuell rente til sine kunder basert på disses søknader og personlige betalingsevner.

Hvis man ønsker å søke lån i form av et forbrukslån, hvor man som oftest ikke trenger å spesifisere hva pengene skal brukes til, kan det være fristende å søke om mer penger enn man faktisk trenger. Dette anbefales dog ikke ettersom den effektive renten på denne typen lån vil være mye høyere enn for eksempel et boliglån. Den effektive renten er det samlede rentebeløpet man betaler månedlig, inkludert omkostninger og gebyrer. Derfor er det denne renten man må sammenligne hos de forskjellige bankene man søker lån hos.

Søk lån hos flere banker samtidig og få lavest mulig rente!

Hvis du har gjort forarbeidet ditt før du søker, det vil si blant annet funnet ut av hvor mye penger du trenger og maksbeløpet du kan betale tilbake månedlig, kan det være lurt å sende inn en elektronisk søknad til flere banker samtidig. Ved å gjøre dette vil du presse bankene til å komme med det absolutt beste tilbudet de har, det vil si lavest mulig rente. Husk alltid å ha orden i de papirene du eventuelt må sende inn sammen med søknaden. På denne måten sparer du nemlig svært mye tid. Å søke om lån er i dag en kjapp prosess, og noen gang kan man være så heldig at man får såkalt lån på dagen. Dette betyr at søknaden blir innvilget allerede samme dag som man søker. Det kan dog ta noen arbeidsdager, avhengig av søknaden din og banken som behandler den. Søk om lån enkelt, greit og trygt via et elektronisk søknadsskjema, det blir nemlig ikke enklere enn dette. Har du spørsmål angående søknaden, er det lurt å ta direkte kontakt med bankens rådgivere for å få svar på spørsmålene dine. Gjør research før du søker, på denne måten sparer du både tid og penger!